Je roadtrip door Europa op de mooiste manier vastleggen

16/09/2021
136
Animatie maken

Je bent er jaren over bezig, ooit zou je nog eens een roadtrip door Europa willen maken! Een paar maanden lang alleen maar op de weg zitten en ontzettend veel nieuwe culturen leren ontdekken en zien. Ontzettend mooi avontuur en leuke campings aan het water waar je uiteindelijk op terug kan kijken. Maar, het vastleggen van deze reis blijft altijd een uitdaging. Je wilt natuurlijk de mooiste momenten het meeste laten zien. Het belangrijkste is daarentegen dat mensen een idee krijgen van hetgeen wat jij hebt beleefd op vakantie.

Foto's en video's

Met foto’s en video’s krijgen mensen altijd wel een bepaald beeld van je vakantie, maar nooit kan het de ware ervaring reflecteren. Een nieuwe manier om dit aan te pakken is door een animatie te maken van je reis! Tussendoor kan je beelden plaatsen die je zelf hebt geschoten op de vetste plekken. Denk hierbij aan de Eifeltoren in Parijs, het Madurodam in Zuid-Holland, en nog veel meer. Zo kan je bijvoorbeeld een wereldkaart laten zien van je positie en op welke datum met vervolgens leuke beelden van deze route. Je wordt hierdoor veel meer in een verhaal genomen, dan als je deze content los zou laten zien op een beeldscherm.

Is zo’n animatie maken niet veel werk?

Dit hangt er vanaf hoe goed je bent met technische programma’s op de pc. Over het algemeen hoef je niet specifieke kennis te hebben van een programma, maar je moet je gewoon de stappen doorlopen om tot je animatie te komen. Mocht dit toch te lastig zijn dan kan je er ook voor kiezen om een template te gebruiken. Dit zijn vaak al voorgemaakte producten die ook al een animatie hebben, maar zelf nog individuele onderdelen kan aanpassen zoals tekst, kleur of look. Zo kan je toch van een bestaand product een eigen bijzondere animatie maken.

Lees ook:  De 3 mooiste campings aan het water in Europa

Ik ben slecht in creativiteit voor een animatie maken

Dit maakt totaal niet uit! Creativiteit is niet nodig om toch tot mooie producten te komen. Vaak kan je in deze gevallen al aan de hand worden genomen door je niet alle vrijheid te geven maar te kiezen uit bepaalde aanpassingen. Zo kan je kiezen welk lettertype je wil, kleur, animatiestijl en ga zo maar door maar zonder zelf te kiezen in ieder geval. Dit is de perfecte tegemoetkoming voor mensen die niet goed zijn in creativiteit, maar toch een eigen animatie maken. Europa krijgt hierdoor een mooi gezicht en je verhaal kan op geen betere manier gedeeld worden met je naasten!

Uitgelicht

Bezienswaardigheden in Yuma

Bezienswaardigheden in Eijsden

Bezienswaardigheden in Edinburgh

Recent

Bezienswaardigheden in Yuma

Bezienswaardigheden in Eijsden

Bezienswaardigheden in Edinburgh

Bezienswaardigheden in Brunssum

© Bezienswaardighedenin - 2024
Made with
Web Wings