De 3 mooiste campings aan het water in Europa

31/10/2022
128
Vakantie aan het water

Ben je op zoek naar een leuke campingvakantie? Kies dan dit jaar voor een leuke plek aan het water! Wie wil nou niet wakker worden met een prachtig uitzicht op een meer of op de kustlijn? We hebben de drie populairste campings binnen Europa die gelegen zijn aan het water voor je uitgezocht.

Camping Bijela Uvala, Kroatie 

Camping kroatië

Kroatië is een land dat gelegen is aan de Adriatische Zee. Kroatië telt 4,4 miljoen inwoners en is daarmee één van de kleinste landen van Europa. De belangrijkste industrieën van Kroatië zijn landbouw (gewassen zoals tomaten) en toerisme. Kroatië staat bekend om zijn prachtige stranden en badplaatsen, maar ook om zijn oude ruïnes en historische steden. Juist daarom is camping Bijela Uvala zo’n goede keuze! De camping is gelegen aan de kust. Vanaf de camping heb je dan ook een prachtig uitzicht op het water. Hou je niet van hoge golven? Dan kun je tijd doorbrengen in één van de vier zwembaden, de sportvelden, het cafe, de restaurantjes of je kunt deelnemen aan de georganiseerde activiteiten. Er is voor een ieder wat wils! 

Camping Bella Italia, Italie 

Camping aan het water Italië

Italië is een land van natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en heerlijk eten. Ook zijn er in elke regio tal van bezienswaardigheden. Van kust tot berg en van stad tot dorp. Is een vakantie aan zee toch niet voor jou? Dan kun je ervoor kiezen om tijd door te brengen aan het prachtige Gardameer. Je hebt vanaf de camping een indrukwekkend uitzicht op het meer. In sommige gedeeltes van het meer kun je zwemmen, je kunt er waterfietsen of een bootje huren. Als je het leuk vindt om op het water te zijn is deze camping de beste keuze! Je kunt er ook voor kiezen om in één van de 8 zwembaden op het park te zwemmen. Met een camping aan het water zul je verzekerd zijn van een fantastische vakantie vol waterpret! 

Lees ook:  Muziekmusea in Nederland

Camping Les Méditerranées Beach Garden, Frankrijk

Aan het water Zuis-Frankrijk

Frankrijk is één van de mooiste landen ter wereld en een topbestemming voor kampeerders. Frankrijk heeft een rijke geschiedenis en cultuur en staat bekend om zijn keuken, wijn en historische bezienswaardigheden. Er is veel te doen in Frankrijk, zoals wijngaarden bezoeken en wijn proeven, wandelen in de natuur, kastelen of een musea bezoeken. Je zult je dan ook geen moment vervelen in dit prachtige land. Camping Les Méditerranées Beach Garden is gelegen in de Languedoc-Roussillon naast de stad Marseillan Plage. De hebt directe toegang vanaf de camping naar een heerlijk zandstrand. Dit is de perfect plek als je van zee houdt!

Lees ook hier onze blog over de 3 beste watersport landen van Europa.

Uitgelicht

Bezienswaardigheden in Yuma

Bezienswaardigheden in Eijsden

Bezienswaardigheden in Edinburgh

Recent

Bezienswaardigheden in Yuma

Bezienswaardigheden in Eijsden

Bezienswaardigheden in Edinburgh

Bezienswaardigheden in Brunssum

© Bezienswaardighedenin - 2024
Made with
Web Wings