De leukste terrassen tijdens de zomer

01/05/2021
119
terraskoeler

Het terrasseizoen is weer begonnen! Niets is leuker dan lange, zwoele zomeravondjes op het terras met je vrienden of vriendinnen. Je zult inmiddels de terrassen in eigen stad wel gezien hebben, daarom deze blog met de leukste terrassen van Maastricht, Rotterdam en Utrecht zodat jij kunt kiezen in welke stad het volgende drankje gedronken wordt!

terraskoeler

Utrecht

Utrecht staat bekend om zijn gezellige terrassen. Ben je op zoek naar een centraal gelegen terras? Ga dan langs bij de Winkel van Sinkel, je hebt er vast wel eens van gehoord! Je hebt hier uitzicht over de Oude Gracht waar je kunt genieten van een high-wine, daarnaast zijn er ook leuke plekjes op het binnenpleintje. Eens iets anders proberen? Breng dan een bezoekje aan De Pomp, een voormalig tankstation! Het is tegenwoordig een café met terras en ligt buiten het centrum. Zin in een Duits biertje? Dan is Klein Berlijn wat voor jou, een gigantisch terras aan de Vaartsche Rijn.

Maastricht

Maastricht is niet alleen een leuke stad om te winkelen, de terrassen zijn er ook nog eens enorm gezellig! Een beetje proeven van de Limburgse en bourgondische sfeer. Een van de meeste hippere tentjes zijn onder andere Noon en Bold. Noon ligt aan het water langs de Maas, hier kun je op een prachtige locatie genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Bold is een bijzondere rooftopbar, gelegen in het Eiffelgebouw op de 8e verdieping. Ook deze locatie is zeker de moeite waard, je kijkt namelijk zo uit over de stad. Vergeet daarnaast vooral het eten en drinken niet!

Lees ook:  3 mooie activiteiten voor je bezoek aan India!

Rotterdam

Nog zo’n leuke stad aan het water, Rotterdam! Deze stad zit vol van de leuke terrassen. Van hotspots aan de oude haven tot aan het stadhuisplein en van de Witte de Withstraat tot aan de Maas. De 3 leukste terrassen vinden wij toch wel Aloha, Dudok en By AMI. Aloha is inmiddels bekend bij alle Rotterdammers, het is gevestigd bij het voormalige zwemparadijs Tropicana. Het terras ligt aan de Maas en op de kaart kun je vooral veel gerechten vinden met lokale ingrediënten. Zin in een gebakje bij je koffie? Dudok staat bekend om zijn heerlijke Appeltaart. Er zijn maar liefst 3 vestigingen, breng bij mooi weer zeker een bezoekje aan de locatie aan de Maas of in het Park bij de Euromast. BY AMY ligt in Rotterdam en is een hippe urban bistro bar. De gerechten zien er niet alleen prachtig uit maar zijn ook enorm lekker.

Terraskoeler

Waarom Maastricht, Rotterdam en Utrecht? We hebben gekozen voor deze 3 steden omdat hier bij de meeste terrassen tijdens de warme dagen terras koeling aanwezig is. Door middels van een terraskoeler is het zélfs aangenaam om tijdens de heetste zomerdagen een drankje te doen in een van deze steden. Een terraskoeler verkoeld de lucht door verdamping van water, hoe fijn!  

Uitgelicht

Bezienswaardigheden in Yuma

Bezienswaardigheden in Eijsden

Bezienswaardigheden in Edinburgh

Recent

Bezienswaardigheden in Yuma

Bezienswaardigheden in Eijsden

Bezienswaardigheden in Edinburgh

Bezienswaardigheden in Brunssum

© Bezienswaardighedenin - 2024
Made with
Web Wings