De mooiste trouwlocaties voor een klein budget

07/06/2021
66
bruidsmode maastricht

Ben je met de keuze van je prachtige trouwjurk een beetje boven budget gegaan? Of heb je een klein budget om uit te geven aan jullie bruiloft? Dan zal je keuzes moeten maken. Want zoals je vast en zeker al gemerkt hebt, een bruiloft organiseren is niet goedkoop. Toch hoeft het ook niet erg duur te zijn. Je kunt zo goedkoop trouwen als je wilt. Je moet maar net weten waar je op moeten letten. Je kan op vrijwel alle onderdelen van je bruiloft besparen. Ook op je trouwlocaties. En dan hoef je echt niet ergens achteraf te trouwen. Wij geven je een aantal tips voor prachtige locaties tegen een klein budget.

Van kasteel tot op het strand

Ben maar niet bang dat je met een klein budget alleen ergens achteraf kunt trouwen. Ook met een klein budget zijn er nog talloze mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van trouwen op het strand? Je ziet het vaak in films terugkomen en dat ziet er behoorlijk luxe en romantische uit. Je kunt de locatie zelf prachtig inrichten met een trouwboog en bloemen. Kijk maar eens goed op Pinterest of films voor ideeën. Zoek wel eerst uit of er een vergunning nodig is voor de plek waar jij graag je jawoord wilt geven. Vaak is dit wel nodig.

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is trouwen in een park of bos misschien wel wat voor jullie. Ook deze locaties kun je zelf schitterend versieren. En in het bos kan je natuurlijk de mooiste foto’s maken. Maar bekijk ook hier eerst of je een vergunning nodig hebt. Heb je altijd al gedroomd om in een kasteel te trouwen? Eén van de mooiste kastelen van Nederland is meer betaalbaar dan je misschien zou denken. Kasteel de Haar heeft ook zalen beschikbaar voor bruidsparen met een kleiner budget. Informeer er maar eens en misschien ga jij wel trouwen in een echt kasteel! Behalve op de locatie kun je op nog een aantal zaken besparen.

Lees ook:  10 goedkope vakantiebestemmingen buiten Europa

Bruidsmode Maastricht

Zuid-Limburg biedt prachtige locaties om te trouwen. Zie je jezelf al staan tussen de glooiende heuvels uitkijkend over het schitterende landschap? En als je dan toch in Zuid-Limburg bent op zoek naar een mooie locatie, neem dan ook eens een kijkje bij verschillende outlets in bruidsmode. In  de buurt en vlak over de grens vind je mooie outlet winkels waar je schitterende droomjurken kunt vinden. Oké, niet de laatste mode, maar wie is er nou op de hoogte van de laatste bruidsmode? Niemand toch? De jurken zijn schitterend en niemand zal weten dat ze uit een outlet komen. Dus bezoek eens een bruidsmode in Maastricht en sta verstelt van de schitterende jurken tegen lage prijzen.

Van bruidsmode outlet tot fotograaf

Een bruidsmode outlet is dus de ideale plek om een goedkope maar toch prachtige droomjurk te scoren. Een perfecte manier om met een laag budget er toch op je allermooist uit te zien. Dan zijn er nog een aantal tips. Het klinkt misschien minder gezellig, maar nodig zo min mogelijk mensen uit. Je gasten zijn een hoge kostenpost, dus hoe minder gasten hoe goedkoper het voor jou wordt. En minder mensen geeft een echte intieme, romantische bruiloft.

Dus nodig alleen de mensen uit waar je echt om geeft en die je er bij wilt hebben. Kijk ook eens of er een goede fotograaf zit tussen je familie en vrienden. Een bruiloftsfotograaf is niet goedkoop maar toch zeker wel noodzakelijk. Misschien kan een van je neefjes of nichtjes wel prachtig fotograferen? Vraag eens rond, misschien weet iemand ook wel een fotograaf die graag zijn of haar portofolio wilt aanvullen. Zoals je ziet zijn er voldoende mogelijkheden om toch een prachtige bruiloft te organiseren tegen een laag budget. Wil jij trouwen in België? Klik dan op de link voor meer handige info!

Lees ook:  De must-sees in Landgraaf!

Uitgelicht

Bezienswaardigheden in Casablanca

Bezienswaardigheden in de Verenigde Staten: botanische tuinen

Bezienswaardigheden in Venlo

Recent

Bezienswaardigheden in Casablanca

Bezienswaardigheden in de Verenigde Staten: botanische tuinen

Bezienswaardigheden in Venlo

10 Bezienswaardigheden in Boedapest

© Bezienswaardighedenin - 2023
Made with
Web Wings