Op vakantie naar Bali

25/05/2022
230
Bali

Op vakantie naar Bali! Heerlijk eten gezellige mensen en perfect weer. Maar wat is er allemaal te doen in Bali? En waar moet je verblijven? Tijdens je zoektocht naar een vakantie in Bali zal je zien dat er op verschillende plaatsen op het eiland wijken zijn waar hotels liggen.

Je kunt natuurlijk gemakkelijk met de taxi van de ene kant van het eiland naar de andere. Let er wel op dat je de taxi kosten kunt berekenen. Zonder te taxi kosten te berekenen kan het zijn dat je uiteindelijk een hele dure taxi rit moet gaan afrekenen. Je kunt er ook op staan dat de taxichauffeur de meter laat draaien.

Bali

Verschillende gebieden in Bali

Bali bestaat uit verschillende gebieden, ieder gebied heeft zijn eigen kenmerken:

 • Kuta/Legian
  Dit gebied is perfect voor jongere reizigers, feestgangers en backpackers. Hier vind je goedkope hostels en er is altijd wel iets te beleven. Ga je voor rust? Dan is deze plek niet ideaal voor een verblijf.
 • Seminyak
  Ook erg populair maar een stuk chiquer dan Kuta en Legian. Hier kun je genieten van een prachtige zonsondergang en vind je de luxere resorts, privé villa’s en beachclubs. Ook vindt je hier homovriendelijke uitgaansgelegenheden.
 • Canggu
  Hier vindt je meer expats, lokale bevolking en surfers, maar ook genoeg toeristen. Het is hier een stuk relaxter dan op Kuta en zelfs Seminyak. Hier vindt je mooie stranden, veel restaurants en mooie rijstvelden. Helaas is vervoer hier een probleem, je zult een scooter moeten huren of een chauffeur moeten regelen.
 • Uluwatu
  Uluwatu ligt in het zuiden van het eiland en is populair onder de surfers vanwege de uitdagende zee. Dit gebied is een beetje afgelegen, dus houdt hier rekening mee als je hier wilt verblijven.
 • Ubud
  De rest van het eiland is gevuld met warme en mooie stranden, maar als je liever een iets koelere plek in de natuur zoekt, dan moet je naar Ubud. Hier vind je prachtige jungle, rijstvelden, watervallen en rivieren. Hier vind je veel cultuur en geschiedenis en mooie beelden en galerijen.
Lees ook:  Top 10 bezienswaardigheden in Antwerpen

Uitgelicht

Bezienswaardigheden in Yuma

Bezienswaardigheden in Eijsden

Bezienswaardigheden in Edinburgh

Recent

Bezienswaardigheden in Yuma

Bezienswaardigheden in Eijsden

Bezienswaardigheden in Edinburgh

Bezienswaardigheden in Brunssum

© Bezienswaardighedenin - 2024
Made with
Web Wings