Bezienswaardigheden in Dordrecht

30/06/2022
68
Argentijnse steak

Dordrecht is een van de oudste en meest monumentale steden van Nederland. Voor degene die Dordrecht willen bezoeken is dit dan ook zeker een aanrader. Het is mooi om hier een leuke stedentrip van te maken en om er lekker te schoppen of op een gezellig terrasje te zitten. Maar om deze stad pas echt goed te leren kennen raden we je aan om de leuke interactieve games die er in de stad te doen zijn zeker met een groep vrienden te spelen of om lekker op pad te gaan door Dordrecht met een gids.

Outside escape stadswandeling Dordrecht

Dit is een Outside stadswandeling escaperoom in het centrum van Dordrecht dat je met een groepsgrootte van maximaal 4 personen kun spelen in de stad. Het verhaal van deze escaperoom is spannend en laat je de plaatsen van Dordrecht zien die je normaal zelf niet zou opzoeken. Het fijne aan deze vorm van escaperoom is dat het buiten is en dit is een innovatie dat ontstaan is in de coronatijd zo dat mensen wel nog wat te doen hadden. Vandaag de dag is het een fantastische buitenactiviteit en een leuke attractie voor toeristen. Het fijne eraan is, is dat je het op ieder gewenst moment kunt starten. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is je telefoon. Wel opgeladen natuurlijk anders kom je niet heel ver. Deze active wandeling duurt maar liefst 2 uur en is 2 km lang. Het kost 15,- voor 4 personen.

Argentijnse steak

Spannende moordtocht interactieve stadswandeling Dordrecht

Dit is ongeveer hetzelfde als de andere Outside escaperoom maar dan groter en spannender. Het duurt 3 uur lang en je kunt het doen met zoveel mensen in je team als je maar wilt. Ook bij deze Outside escaperoom kun je starten wanneer dat je wilt want alles wat jij en je team nodig hebben is een opgeladen telefoon. Pro tip speel dit spel in de schemer, dit maakt het nog eens zo spannend! Verder kost het 58,50 per team om deel te nemen aan het spel. Dus met hoe meer mensen je het spel speelt des te goedkoper dat het voor iedere deelnemer is.  

Lees ook:  Bezienswaardigheden in Nijmegen

Privétour met een gids door Dordrecht

Dordrecht bevat 100e monumenten en een eindeloze geschiedenis en historie. In deze historische binnenstad is er dan ook wel altijd iets te ontdekken of te beleven. Door dat je op rondleiding gaat met een tourgids krijg je meer uitleg over de historie en de bijzondere gebeurtenissen in de stad. Zo kun je er met het hele gezin een geweldig uitje van maken tijdens deze eveneens interactieve stadswandeling. Op deze manier kom je alles over Dordrecht te weten, heb je een leuke dag gehad voor weinig geld en heb een goede vorm van beweging gehad en dat alles in een keer.

Uitgewandeld? Voor heerlijke Argentijnse steak moet je een uurtje verder doorreizen naar het hartje van Rotterdam city. Hier zit een fantastisch restaurant met een fenomenale Argentijnse keuken. Reserveren van tevoren is wel een aanrader want ze zitten al snel volgeboekt.  

Uitgelicht

Bezienswaardigheden in Casablanca

Bezienswaardigheden in de Verenigde Staten: botanische tuinen

Bezienswaardigheden in Venlo

Recent

Bezienswaardigheden in Casablanca

Bezienswaardigheden in de Verenigde Staten: botanische tuinen

Bezienswaardigheden in Venlo

10 Bezienswaardigheden in Boedapest

© Bezienswaardighedenin - 2023
Made with
Web Wings