4 dingen die je moet doen tijdens je bezoek aan Dubai

24/05/2022
165
dubai

Dubai is een mooie vakantiebestemming buiten Europa en wordt tegenwoordig ook steeds populairder. Dubai is het land dat de meeste records op haar naam heeft staan. Zo heeft Dubai de hoogste toren ter wereld en heeft Dubai de grootste shopping mall ter wereld. Ook heeft Dubai het hoogste reuzenrad, het grootste aquarium en de grootste indoor ski-hal ter wereld. Wist je dat Dubai hierom ook wel eens de Disneyland voor volwassenen wordt genoemd? Er is namelijk voor iedereen iets te doen in Dubai en je kijkt de hele tijd je ogen uit. Ben je nog op zoek naar een unieke en zonnige vakantie? Dan is Dubai de bestemming voor jou. Wil je alvast een beetje zien wat er te doen is of ga je er binnenkort heen? Dan kun je in deze blog wat tips lezen.

sneakers schoonmaken

De Burj Khalifa

De hoogste toren ter wereld is de Burj Khalifa. Dit is ook wel het symbool van Dubai. De toren is 828 meter hoog en het uitzicht is dan ook bewonderingswaardig. Als je naar Dubai gaat is dit zeker iets wat je gedaan moet hebben. Als je de Burj Khalifa binnen gaat dan ga je met een hele snelle lift naar boven. Boven zie je de hele stad en de Dubai Fontains. Als je goed kijkt kun je zelfs Palm Island zien liggen. Als je het mooiste uitzicht wil hebben ga je hierheen met zonsondergang en ga je meteen een hapje eten op de allerhoogste verdieping. Let wel op dat je je tickets vooraf reserveert. Dit bespaart je geld en rij.

Lees ook:  Tips voor een vakantie naar Sri Lanka

Speedboot Yellow Boats

Dit is een super cool ding om te doen als je in Dubai bent, op de speedboot. In een snelle tijd kun je de hele kustlijn van Dubai zien en ontdekken in de gele speedboot van Yellow Boats kun je een kijkje nemen in de marine van Dubai en je daarna de haven verlaat. Je tocht rondom Palm eiland begint. Onderweg zie je het Atlantis hotel en de Burj al Arab. Dit is het enige hotel ter wereld met zeven sterren. De speedboot gaat heel hard en bij iedere bezienswaardigheid stop je even.

Safari

Dubai stad ligt midden in de woestijn ofja, bijna dan. Binnen een half uur rijden vanuit het centrum ben je in de woestijn. Een safari door de woestijn is dan ook echt iets wat je niet wil missen als je in Dubai op vakantie bent. Je wordt opgehaald door een jeep die je naar de rand van de woestijn brengt. De banden van de jeep worden hier opgepompt voor meer grip. Je gaat nu door de woestijn racen met een jeep, een toffe ervaring. Midden in de woestijn stop je nog een keer om de zonsondergang te bekijken.

Shoppen

Een must have voor de vrouwen: shoppen in de grootste mall ter wereld. Naast meer dan 1200 winkels vind je hier een aquarium, een waterval en meer dan drie verdiepingen met grote beelden en een ijsbaan. De mall of emirates is de grote favoriet van vele vrouwen. Zijn je sneakers na al deze uitjes vies? Koop dan in de shopping mall meteen een cleaner. Dan kun je je sneakers schoonmaken. Sneakers schoonmaken is zeker na de safari geen overbodige luxe. Zo kun je de rest van de vakantie weer met schone sneakers lopen.

Lees ook:  Bezienswaardigheden in Keulen

Uitgelicht

Bezienswaardigheden in Yuma

Bezienswaardigheden in Eijsden

Bezienswaardigheden in Edinburgh

Recent

Bezienswaardigheden in Yuma

Bezienswaardigheden in Eijsden

Bezienswaardigheden in Edinburgh

Bezienswaardigheden in Brunssum

© Bezienswaardighedenin - 2024
Made with
Web Wings