Herinneringen aan bezienswaardigheden

18/05/2021
143
wereldkaart bezienswaardigheid herinnering

 

 

Heb je al heel wat mooie bezienswaardigheden over de hele wereld hebt mogen bezoeken? Of moet je nog beginnen aan het afstrepen van je bucketlist? Dan is het een ontzettend leuk idee om dit op een creatieve manier bij te houden. De een doet dat door souvenir magneetjes te verzamelen, de ander plakt z’n hele camper vol met stickers. Toch is er een ding dat we allemaal gemeen hebben met elkaar. Iedereen die op reis is maakt prachtige foto’s.

 

Een wereldkaart zwart wit bijhouden

Na elke reis trek je weer terug naar je eigen vertrouwde huis. Eenmaal thuis aangekomen pak je je koffer uit en slaap je goed bij. Wat overblijft aan de reis zijn de herinneringen. Door een wereldkaart prominent in de woonkamer te hangen laat je in je interieur direct naar voren komen dat je van reizen houdt. Maar op een gewone wereldkaart zwart wit raak je nogal snel uitgekeken. Door een magnetische wereldkaart zwart wit te kopen kun je er foto’s aan vastmaken! Zo kun je als je op de bank zit wegdromen bij de leuke herinneringen die je hebt gemaakt. Komen er mensen op bezoek? Dan heb je gelijk leuke gespreksonderwerpen! Misschien zijn jullie allebei wel op dezelfde plek geweest.

 

De klassiekers onder de bezienswaardigheden

De wereld is zo ontzettend groot dat het soms moeilijk kiezen is waar je moet beginnen. Begin je pas met reizen dan is het misschien een leuk idee om bij de klassiekers te beginnen. Eigenlijk moet je deze allemaal één keer gezien hebben als je jezelf een reiziger wilt noemen, simpelweg omdat ze wereldberoemd zijn. Hieronder hebben wij de meest bekendste bezienswaardigheden voor je op een rijtje gezet, wel zo makkelijk.

Lees ook:  Telt een horloge als sieraad?

 

  1. Het vrijheidsbeeld, New York
  2. De Eiffeltoren, Parijs
  3. Het Colosseum, Rome
  4. Sagrada Familia, Barcelona
  5. Grand Canyon, Arizona
  6. De Chinese muur, Beijing
  7. Opera House, Sydney
  8. Big Ben, London
  9. Brandenburger Tor, Berlijn
  10. Borobudur, Java

 

Wereldkaart op hout ook magnetisch!

Ben je helemaal verliefd op het idee van een wereldkaart ophangen in je woonkamer om bezochte bestemmingen bij te houden, maar houd je meer van de gezelligheid van hout? Niet getreurd. Een wereldkaart op hout kan namelijk ook prima magnetisch worden gemaakt. Een wereldkaart op hout kan zelfs et een gebergte reliëf worden gemaakt. Zo heb je echt een eye-catcher in huis hangen!

Uitgelicht

De top 10 beste bezienswaardigheden in Seoul

Top 15 bezienswaardigheden Kroatië

Bezienswaardigheden in en rondom Maasbracht

Recent

De top 10 beste bezienswaardigheden in Seoul

Top 15 bezienswaardigheden Kroatië

Bezienswaardigheden in en rondom Maasbracht

Bezienswaardigheden op Ibiza

© Bezienswaardighedenin - 2024
Made with
Web Wings