Bezienswaardigheden van Zuid-Holland

In ons eigen mooie landje is er genoeg te doen. Zo ook in Zuid-Holland. Zuid-Holland bied meerdere bezienswaardigheden zoals kubuswoningen, Euromast en de Erasmus brug. Nederland heeft veel meer moois te bieden dan dat we erbij stil staan. Ga vooral nu in de tijd van COVID-19 eens door je eigen land trekken. Er valt gelukkig veel te beleven zelfs in deze pandemie. Wij vonden de bezienswaardigheden van Zuid-Holland erg opmerkelijk en zeker aan te raden. Na het lezen van deze blog heb je weer een paar nieuwe plekjes om naartoe te gaan!

Zonder COVID-19 meegerekend

Zonder de huidige pandemie zou er veel meer te doen in Zuid-Holland buiten het bekijken van grofvuil Katwijk aan zee. Doordat de kust van Zuid Holland veel bezocht wordt vind u veel grofvuil Katwijk. Keukenhof zou open zijn waar je jaarlijks in de lente deze mooie bloementuin met tulpen kan bewonderen. Keukenhof wordt internationaal erg geliefd en trekt ook veel kijkers van verschillende plekken. In Zuid-Holland kun je ook Madurodam bezoeken. Dit is een attractie waarbij je Nederland op schaal kan bewonderen. Op deze manier hoef je niet heel Nederland af maar kun je alles in het klein bewonderen bij Madurodam. Er zijn ook nog andere parken zoals Diergaarde Blijdorp en Duinrell waar je naartoe kan gaan met je gezin. Bij Duinrell kun je ook zwemmen dus dat is erg leuk als gezinsuitje.

Wat nu wel te bezoeken valt

Er zijn alsnog een hoop bezienswaardigheden die je kunt bezoeken zoals de Erasmus-brug in Rotterdam. Ben je dan toch al in Rotterdam dan kun je gelijk de kubuswoningen bezichtigen. In Rotterdam staat ook nog de Euromast, dit is de hoogste uitkijktoren van Nederland. Buiten Rotterdam kun je ook eens een bezoekje aan Leiden brengen. Deze stad is erg leuk opgebouwd en is een hele ervaring. Wat echter ook niet te vergeten is zijn de stranden van Zuid-Holland waaronder de pier van Scheveningen. Hier kun je genieten van een zonsondergang terwijl je met je beste vriend(in) geniet van een alcoholische versnapering. Zoals je ziet is er genoeg te doen ondanks de huidige situatie met de pandemie. Dus waar wacht je nog op?

Grofvuil katwijk
Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on pinterest
Share on Pinterest
Share on whatsapp
Share on WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment