5 bezienswaardigheden in eigen land

18/08/2022
107
mindset veranderen

De meeste hebben vast wel een weekje vakantie in de zomervakantie. De kinderen hebben in ieder geval wel die volle 6 weken geen school in de zomer, dan is er dus genoeg tijd om wat leuke activiteiten te gaan doen. Soms kan het wel lastig zijn om wat te verzinnen, zeker als de vakantie zo lang is, maar laat dit jou niet tegen houden om een leuke tijd te beleven! Als jij een wat leuke activiteiten wilt gaan doen met je kinderen, dan moet je die mindset veranderen, en even deze blog doorlezen voor wat inspiratie. In deze blog hebben wij namelijk 5 bezienswaardigheden en activiteiten in Nederland op een rijtje gezet die het zeker waard zijn om eens te gaan doen.

Rondvaart door grachten – Amsterdam

Amsterdam is een grote en speciale stad, en deze stad is zelfs te verkennen vanuit het water! In Amsterdam is het mogelijk om een rondvaart te maken door de iconische grachten op een volledig elektrische boot met live commentaar van een gids. Het is mogelijk om te vertrekken vanaf het Rijksmuseum of vanuit het Anne Frank Huis.

Madurodam – Den Haag

Je kunt er ook voor kiezen om Nederland in één keer helemaal te leren kennen, maar dan miniatuur. Madurodam is een themapark waar speciale bezienswaardigheden van Nederland in het klein zijn nagebouwd. In het themapark leer je meer over typische landschappen en dijken, kanalen en windmolens van Nederland.

mindset veranderen

Pannenkoekenboot – Rotterdam

Hoeveel pannenkoeken krijg jij op? Tijdens de rondvaart in Rotterdam kun je zo veel pannenkoeken eten als je maar op kunt. De rondvaart duurt 75 minuten lang op de Maas en tijdens het eten kun je genieten van een prachtig uitzicht.

Lees ook:  Bezienswaardigheden in Gdansk 

Efteling – Noord-Brabant

Bij de Efteling komen de sprookjes tot leven! Je zal er misschien al eens geweest zijn, maar met een dagje Efteling kun je in de vakantie gewoon niet mis gaan. Het attractiepark is zeer amusant voor zowel jong en oud, hier zit geen leeftijd aan gebonden. Maak kennis met Doornroosje, Roodkapje en meer sprookjesfiguren.

mindset veranderen

Blotevoetenpad – Groningen

Hoogstwaarschijnlijk loop je meestal door het bos mét schoenen aan, maar bij het Blotevoetenpad niet. Loop op blote voeten door paden met obstakels zoals modder, boomstammen, water en gras. Hopelijk heeft het geregend, dan is er extra modder, dus sokken en schoenen uit en lopen maar!

Uitgelicht

De leukste bezienswaardigheden in Horst

Ontdek bezienswaardigheden in Roggel

Bezienswaardigheden in Bergen

Recent

De leukste bezienswaardigheden in Horst

Ontdek bezienswaardigheden in Roggel

Bezienswaardigheden in Bergen

Bezienswaardigheden in Kuala Lumpur

© Bezienswaardighedenin - 2024
Made with
Web Wings