3 bezienswaardigheden voor de digital nomad

21/06/2022
121
online marketing Utrecht

Een digital nomad is iemand die niet afhankelijk is van een werkplek. Zijn werk vindt veelal online plaats waardoor er sowieso vaak vanuit thuis kan worden gewerkt. Als digital nomad kun je veel reizen. Werk je bijvoorbeeld voor online marketing Utrecht dan hoef je niet in Utrecht te blijven. Want waarom zou je thuis achter je bureau zitten als je ook aan het tropische strand kunt werken? Het is voor een digital nomad belangrijk dat er genoeg rust is om zijn werk te doen dus niet elke plek is even geschikt om naartoe te reizen. Er zijn voor de digital nomad genoeg bezienswaardigheden die een reis waard zijn. Wij bespreken er 3.

1. Chiang Mai – Thailand

Als eerste op de lijst staat natuurlijk Chiang Mai in Thailand. Hier zal je de meeste digital nomads ter wereld vinden. Maar waarom is deze plek zo populair? Buiten de prachtige omgeving met mooie natuur en rijstvelden beschikt Chiang Mai over een gezellig centrum. Hier is alles goed geregeld en goed bereikbaar. Wat misschien nog wel het belangrijkste is voor de digital nomad is dat hier goedkope flexibele werkplekken kunnen worden gehuurd. Deze werkplekken beschikken over het beste internet waardoor je altijd goed kunt werken.

2. Bali – Indonesië

De tweede op de lijst is Bali in Indonesië. Hier vind je niet de meeste digital nomads zoals in Chiang Mai, maar Bali wordt wel als beste beoordeelt als het gaat om een vriendelijke digital nomad plek. Dit komt vooral omdat Bali erg goedkoop is als het gaat om levensonderhoud. Daarbij komt dat de mensen op Bali ontzettend gastvrij zijn. Tevens scoren de digital nomads in Bali het beste als het gaat om samenwerken. En laten we eerlijk zijn. Bali is een prachtig land waar genoeg te zien valt.

Lees ook:  Top 10 bezienswaardigheden in Antwerpen

3. Gran Canaria – Spanje

Blijf je liever wat dichter bij huis dan is Gran Canaria in Spanje een prachtige plek voor de digital nomad. Gran Canaria staat dan ook derde in de lijst met beste plekken voor de digital nomad. Voornamelijk op de bezienswaardigheden scoort Gran Canaria ontzettend hoog. Maar ook het levensonderhoud en de gastvrijheid zijn hier weer twee belangrijke punten die Gran Canaria zo hoog in de top zetten.

Ben je er dus helemaal klaar mee om je baan online marketing Utrecht ook daadwerkelijk in Utrecht voort te zetten. Denk er dan eens over na om een digital nomad te worden. Hierdoor kun je reizen en werken tegelijk waardoor je veel meer uit je baan en je leven kunt halen. Je werkt dan niet meer zomaar in de online marketing Utrecht, je werkt in de online marketing wereldwijd. Online marketing Utrecht lijkt er dan niks meer tegen.

Uitgelicht

Bezienswaardigheden in Casablanca

Bezienswaardigheden in de Verenigde Staten: botanische tuinen

Bezienswaardigheden in Venlo

Recent

Bezienswaardigheden in Casablanca

Bezienswaardigheden in de Verenigde Staten: botanische tuinen

Bezienswaardigheden in Venlo

10 Bezienswaardigheden in Boedapest

© Bezienswaardighedenin - 2023
Made with
Web Wings