3 mooie activiteiten voor je bezoek aan India!

21/06/2021
78
bezienswaardigheden india

Onze wereld is vol met bijzondere gebouwen, bouwwerken of natuurlijke schoonheden. Door de hele wereld liggen deze verspreid. Bekende voorbeelden hiervan zijn onder andere mount Everest, de Eiffeltoren en de Big Ben. Ook in India zijn mooie bezienswaardigheden te vinden die zeker de moeite waard zijn. Ook zijn deze plekken perfect geschikt voor yoga of mediteren. Hieronder geven wij drie voorbeelden van bijzondere en unieke locaties en gebouwen in India waar jij kan mediteren of yoga kan uitoefenen.

Een bijzondere spirituele beleving op je meditatiekussen bij de Taj Mahal

De Taj Mahal is de bekendste attractie van India en ook een van de zeven wereldwonderen. Waarschijnlijk heb je al honderden foto's gezien van dit prachtige bouwwerk en weet je dus wel hoe het eruitziet. Deze foto's kunnen echter niet toppen aan het beeld dat je te wachten staat bij een bezoek aan dit wereldwonder. Dit prachtige bouwwerk lijkt wel afkomstig uit een sprookje. De wit marmeren uitstraling zorgt voor een zicht waarvan je doorgaans alleen maar kan dromen. Het is de toeristische trekpleister van India, dus wees voorbereid op veel drukte. Als je vroeg gaat kan je deze drukte omzeilen en kun je misschien zelfs mee doen aan de yoga klassen of meditatiesessies die hier vaker worden gegeven. Let er wel op dat je een meditatiekussen meeneemt als je dit van plan bent. Er is namelijk geen yogashop in de buurt.

Een prachtig uitzicht in Hampi

Als je van mediteren en yoga houdt moet je zeker deze plek bezoeken. Hampi is een gebied omringd met prachtige oude tempels, ruïnes en een backpackers sfeer. Bij de tempels kun je op je meditatiekussen gaan zitten en de innerlijke rust in jezelf vinden. Daarnaast heeft Hampi prachtige bergen waarop je kunt mediteren of yoga op kunt uitoefenen. Je kunt dit alleen doen of met begeleiding. Er bestaat zelfs een yoga retreat in deze omgeving, die in het teken staat van het op zoek gaan naar innerlijke rust.

Lees ook:  Mooiste hotspot voor vogelliefhebbers!

Ladakh, het adembenemende berglandschap

Helemaal in het uiterste noorden, ingeklemd tussen het machtige Himalaya en Karakomgebergte vind je een van de meest onherbergzame gebieden van Azië. In Ladakh is Leh een van de meest toeristische plaatsen waar je trekkings kunt maken door het adembenemende landschap waarbij je omringd wordt met prachtige natuur. Ook kom je op deze routes kleurrijke tempels, witte stupa's en kloosters tegen. Het bezoeken van de groene valleien in de Nubra Valley is het ook meer dan waard.Onze wereld is vol met bijzondere gebouwen, bouwwerken of natuurlijke schoonheden. Door de hele wereld liggen deze verspreid. Bekende voorbeelden hiervan zijn onder andere mount Everest, de Eiffeltoren en de Big Ben. Ook in India zijn mooie bezienswaardigheden te vinden die zeker de moeite waard zijn. Ook zijn deze plekken perfect geschikt voor yoga of mediteren. Hieronder geven wij drie voorbeelden van bijzondere en unieke locaties en gebouwen in India waar jij kan mediteren of yoga kan uitoefenen.

Uitgelicht

Bezienswaardigheden in Casablanca

Bezienswaardigheden in de Verenigde Staten: botanische tuinen

Bezienswaardigheden in Venlo

Recent

Bezienswaardigheden in Casablanca

Bezienswaardigheden in de Verenigde Staten: botanische tuinen

Bezienswaardigheden in Venlo

10 Bezienswaardigheden in Boedapest

© Bezienswaardighedenin - 2023
Made with
Web Wings