Wat te doen in Hawaii

14/02/2021
131
vog verklaring

Hawaii is voor veel mensen een absolute droombestemming en daar hebben ze een goede reden voor. Hawaii is onderdeel van de Verenigde Staten en ligt ten westen van Noord-Amerika. Het eiland is werkelijk een tropisch paradijs. De zon schijnt er altijd en de stranden zijn krijt wit. Dat wist je natuurlijk al, dus vandaag gaan we het hebben over een aantal dingen die je zeker niet mag missen al je in vakantie bent op Hawaii!

vog verklaring

Bezoek de Waimea Canyon

De Waimea Canyon op Hawaii heeft veel gelijkenissen met de bekende Grand Canyon en een bezienswaardigheid die je absoluut moet zien, het is ook nog eens kosteloos te bezoeken! Rijd met je auto naar de Kalalau Lookout en bereid je voor op het uitzicht, je kunt namelijk 22 kilometer in de canyon kijken!

De geschiedenis van Pearl Harbor

Als je een beetje weet van de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, dan heb je ongetwijfeld van Pearl Harbor gehoord. De haven werd zo’n 80 jaar geleden plotseling aangevallen door het Duitse rijk. Waarom? Omdat een groot deel van de Amerikaanse vloot zich in deze haven bevond. Dit zorgde ervoor dat de bondgenoten van het Duitse Rijk, de Japanners, de Verenigde Staten sterk konden raken. Een prachtig stukje historie!

Neem een kijkje in de grotten

Verder staat Hawaii bekend om haar mooie grotten. Deze zijn toegankelijk voor iedere toerist. Deze grotten zijn ontstaan door de vroegere suikerplantages die op het eiland lagen. De mensen die destijds op deze plantages werkte groeven tunnels en lange kanalen om water te geleiden vanaf Mount Waialeale. Tot op de dag van vandaag zijn deze tunnels en grotten dus nog te bezoeken.

Lees ook:  Bedrijfsuitje in Amsterdam? Dit kun je doen!

Emigeren?

Wij hopen dat jij net zo verliefd bent op Hawaii als wij dat zijn. Wist je dat veel Europeanen (waaronder veel Nederlanders) emigreren naar Hawaii? Dat komt omdat er veel naar werk gezocht wordt. Ze hebben namelijk een tekort aan goed opgeleide doctoren en advocaten. Dus waar wacht jij als dokter of advocaat nog op? Vraag je vog verklaring aan en vertrek vandaag nog naar dit adembenemende eiland.

Uitgelicht

De leukste bezienswaardigheden in Horst

Ontdek bezienswaardigheden in Roggel

Bezienswaardigheden in Bergen

Recent

De leukste bezienswaardigheden in Horst

Ontdek bezienswaardigheden in Roggel

Bezienswaardigheden in Bergen

Bezienswaardigheden in Kuala Lumpur

© Bezienswaardighedenin - 2024
Made with
Web Wings