Bezienswaardigheden in Zoetermeer

26/03/2021
328
Grofvuil zoetermeer

Zoetermeer is een gemeente en stad in de provincie Zuid-Holland. Zoetermeer neemt onder andere deel aan de metropoolregio Rotterdam Den Haag. Zoetermeer is in de afgelopen eeuw erg veel veranderd en is uitgegroeid tot derde gemeente van Zuid-Holland. Tijdens het uitbreiden van Zoetermeer kwam er een groot theater, een mega bioscoop en andere vrijetijdsbesteding faciliteiten zoals een kartbaan, laser gamen, survival centrum en golfcentrum bij. In Zoetermeer stond eerst ook de eerste grote discotheek van Nederland genaamd “locomotion”. Echter is deze discotheek gesloten en verbouwd tot een restaurant genaamd Eten Enzo. Hieronder volgen de meest leuke bezienswaardigheden van Zoetermeer.

Nationaal Videogame Museum

Het Nationaal Videogame Museum is de zevende hemel voor gamers. Iedereen die meer wilt weten over de geschiedenis, maatschappelijke en culturele kant van videogames kan hier terecht. Het museum bied bezoekers aan om originele oude klassiekers te spelen. Daarnaast bieden zij ook aan om spellen die nog uit moeten komen te spelen. Het museum is in verschillende kamers ingedeeld. Er is een sfeerkamer waar de geschiedenis van games vooral wordt tentoonstelt. Hier hangt ook wat kunst. De volgende kamer is het lab. In het lab kun je spellen van de toekomst spelen. Hierbij moet je denken aan VR-spellen, spellen die nog uitgebracht moeten worden en nog meer moois. In het lab worden ook toernooien en lezingen gehouden. Dan hebben we ook nog de barcade waarbij horeca en arcadekasten samen komen. Hier kun je even rusten en rustig iets eten en erna retro spellen spelen bij de arcadekasten. Neem hier zeker een kijkje mits je geen gamer bent dan is dit grofvuil Zoetermeer bij een geraapt. Dat was natuurlijk een metaforisch grapje. Het grofvuil van Zoetermeer is te vinden bij de dump van grofvuil Zoetermeer.

Lees ook:  Bezienswaardigheden in Utrecht
Grofvuil zoetermeer

SnowWorld Zoetermeer

SnowWorld Zoetermeer is ook een van de bezienswaardigheden van Zoetermeer. Zij hebben een grote indoor ski- en snowboardbaan. Op deze manier hoef je dus niet op wintersport in een ander land. Bij SnowWorld Zoetermeer kun je ook lessen krijgen voor beide skiën en snowboarden. Als je ervaren bent kun je gewoon vrij van de skibaan af. Daarnaast kun je ook een hapje eten bij SnowWorld na het intensief skiën of snowboarden.

Uitgelicht

De top 10 beste bezienswaardigheden in Seoul

Top 15 bezienswaardigheden Kroatië

Bezienswaardigheden in en rondom Maasbracht

Recent

De top 10 beste bezienswaardigheden in Seoul

Top 15 bezienswaardigheden Kroatië

Bezienswaardigheden in en rondom Maasbracht

Bezienswaardigheden op Ibiza

© Bezienswaardighedenin - 2024
Made with
Web Wings