Trouwkleden maatje meer

Iedereen weet dat er in Las Vegas veel gegokt wordt. Naast het gokken is Las Vegas bekend om iets anders. In Las Vegas komen mensen over de hele wereld om te trouwen. Het is dan ook écht een dingetje daar. In Las Vegas zijn verschillende kapelletjes te vinden. Voor mensen die liever niet thuis op het platteland trouwen in Nederland is er ook nog Las Vegas. Naast Las Vegas zijn er ruim genoeg andere trouwplekken, echter is Las Vegas internationaal bekend als de wereldwijde trouwhoofdstad. Bent u aan het overwegen om een avontuurlijke bruiloft in Las Vegas te houden? Lees dan gerust verder voor meer informatie rondom trouwen in Las Vegas!

Wat zijn de opties bij trouwen in Las Vegas?

In Las Vegas is veel mogelijk met betrekking tot trouwen. Zo kunt u voor één dag een trouwjurk of trouwpak huren. Doordat veel mensen dit kunnen doen kan het voorkomen dat uw maat niet meer beschikbaar is en er alleen grote maten bruidsjurken overblijven. Voor Amerikanen zijn grote maten bruidsjurken minder een probleem dan voor Europeanen. Wij hebben van oorsprong een kleinere maat. Naast trouwkleden in een maatje meer kunnen huren, kunt u ook u door ‘Elvis’ laten trouwen. Dit zal in een van de vele witte kapelletjes zijn die te vinden zijn op The Strip van Las Vegas. Wilt u niet het risico lopen op trouwkleden maatje meer? Dan kunt u ook via verschillende instanties een arrangement boeken waarbij bijna alles voor u wordt geregeld. Bij het boeken van een arrangement hoeft u zich niet druk te maken om een ceremoniemeester, locatie of het legaliseren van uw huwelijk. Het is wel belangrijk om te onthouden dat trouwen in Las Vegas géén grap is.

Is het huwelijk rechtsgeldig?

Het kost wat moeite, maar het huwelijk in Las Vegas kan zeker rechtsgeldig zijn. Om het huwelijk rechtsgeldig te maken hebben u en uw partner beide uw paspoorten, internationale geboorteaktes, akte voor trouwbevoegdheid en internationale uittreksels van het bevolkingsregister nodig. Met al deze spullen kunt u een trouwvergunning aanvragen. Als u volwassene bent in Nederland kunt u de autorisatie gelijk verkrijgen in Las Vegas voor 60 dollar. Houd er rekening mee dat de bruiloft ook nog betaald moet worden.

grote maten bruidsjurken
Lees ook:  De 20 mooiste eilanden ter wereld