Dé bekendste activiteit van Las Vegas

20/05/2021
104
Trouwkleden maatje meer

Las Vegas, de plek om te gokken en te genieten van de vele clubs en shows. Naast het gokken en uitgaan is Las Vegas bekend om iets anders; trouwen. Vanuit de hele wereld komen mensen naar Las Vegas om hier te trouwen. Dit viel ook de lokale ondernemer op en daardoor zijn er tegenwoordig veel verschillende kapelletjes hier te vinden. Ideaal voor de mensen die liever niet thuis op het platteland of in de stad trouwen. In deze blog gaan we hier meer over vertellen en je uitleggen waarom het trouwen juist zo populair is in Las Vegas.

Wat zijn de opties bij trouwen in Las Vegas?

In Las Vegas is veel mogelijk met betrekking tot trouwen. Zo kun je voor één dag een trouwjurk of trouwpak huren. Doordat veel mensen dit kunnen doen kan het voorkomen dat jouw maat niet meer beschikbaar is en er alleen grote maten bruidsjurken overblijven. Voor Amerikanen zijn grote maten bruidsjurken minder een probleem dan voor Europeanen. Wij hebben van oorsprong een kleinere maat. Naast trouwkleden in een maatje meer kunnen huren, kan je je ook door ‘Elvis’ laten trouwen. Dit zal in een van de vele witte kapelletjes zijn die te vinden zijn op The Strip van Las Vegas. Wil je niet het risico lopen op trouwkleden maatje meer? Dan kun je ook via verschillende instanties een arrangement boeken waarbij bijna alles voor jou wordt geregeld. Bij het boeken van een arrangement hoef je je niet druk te maken om een ceremoniemeester, locatie of het legaliseren van jouw huwelijk. Het is wel belangrijk om te onthouden dat trouwen in Las Vegas géén grap is.

Lees ook:  5 attracties in Berlijn die je gezien moet hebben
grote maten bruidsjurken

Is het huwelijk rechtsgeldig?

Het kost wat moeite, maar het huwelijk in Las Vegas kan zeker rechtsgeldig zijn. Om het huwelijk rechtsgeldig te maken hebben jij en jouw partner beide paspoorten, internationale geboorteaktes, akte voor trouwbevoegdheid en internationale uittreksels van het bevolkingsregister nodig. Met al deze spullen kan je een trouwvergunning aanvragen. Als je volwassen bent in Nederland kun je de autorisatie gelijk verkrijgen in Las Vegas voor 60 dollar.

Uitgelicht

De leukste bezienswaardigheden in Horst

Ontdek bezienswaardigheden in Roggel

Bezienswaardigheden in Bergen

Recent

De leukste bezienswaardigheden in Horst

Ontdek bezienswaardigheden in Roggel

Bezienswaardigheden in Bergen

Bezienswaardigheden in Kuala Lumpur

© Bezienswaardighedenin - 2024
Made with
Web Wings