Bezienswaardigheden in Las Vegas

05/04/2022
88
loungemeubels

Heb je binnenkort een reis naar Las Vegas gepland staan? Nou, dan hoef je echt niet bang zijn dat je je gaat vervelen. Voor jong en oud is er genoeg te zien en beleven. De meeste mensen denken dat je deze stad alleen maar bezoekt om te trouwen, gokken of een grote show te bekijken. Maar deze geweldige plek heeft nog zoveel meer te bieden. En of je nou voor het eerst naar Las Vegas gaat, of al voor de tweede (of derde) keer gaat: deze activiteiten zijn altijd leuk. We garanderen je, als je nog geen reis naar Las Vegas geboekt hebt, dan wil je dat na het lezen van deze blog zeker wel! Om je te helpen met het invullen van je reis hebben wij hier de vier leukste activiteiten op een rij gezet.

Fremont Street

Iedereen is wel bekend met The Strip. Maar ken je ook het oude Las Vegas dat een klein stukje verderop ligt? Dit is Fremont Street. Dit is de plek waar Las Vegas ooit is ontstaan. Tot de jaren ’80 was Downtown Las Vegas de plek waar je moest zijn voor het gokken. Dat veranderde door de komt van The Strip. Maar in 1995 kwam Fremont Street als het ware in opstand en werd de plek aangepakt. Op Fremont Street is er genoeg te beleven. Natuurlijk kun je een gokje wagen in één van de casino’s, maar er is nog veel meer. Ga bijvoorbeeld naar het Neon Museum, het kerkhof van oude neon reclame borden. Of ben jij juist een thrill seeker? Ga dan van de zip line die over Fremont Street uitstrekt. Op bijna 20 meter hoogte zoef je over de mensen heen zoals Superman. Ook vind je hier genoeg drink- en eetgelegenheden met luxe meubels in retrostijl, zoals bij Lou’s Diner.

Lees ook:  Bezienswaardigheden in Yucatan
loungemeubels

Stratosphere Tower

Heb je geen last van hoogtevrees? Bezoek dan de Stratosphere Tower van 350 meter hoog. Met de lift ben je in slechts 30 seconden op 265 meter hoogte. Hier kom je binnen in de lounge met een klein restaurantje. Als je vervolgens helemaal naar de top gaat vind je hier drie attracties. De Big Shot schiet je nog eens 49 meter extra hoog de lucht in, de andere twee attracties zorgen ervoor dat je over de rand van het gebouw bungelt. Een echte unieke ervaring dus!

The Venetian

The Venetian is niet zomaar een hotel met winkelcentrum. Het gebouw biedt onderdak aan 4000 kamers en is volledig in Venetiaanse stijl gebouwd. Vanaf de Strip kijk je uit op replica’s va het Dogenpaleis, de Companile en de Rialtobrug. Daarnaast varen er zowel buiten als binnen typische Venetiaanse Gondels. Het plafond binnen is zelfs zo beschilderd dat het lijkt alsof je onder de blauwe lucht in Italië loopt.

loungemeubels

Uitgelicht

Bezienswaardigheden in Casablanca

Bezienswaardigheden in de Verenigde Staten: botanische tuinen

Bezienswaardigheden in Venlo

Recent

Bezienswaardigheden in Casablanca

Bezienswaardigheden in de Verenigde Staten: botanische tuinen

Bezienswaardigheden in Venlo

10 Bezienswaardigheden in Boedapest

© Bezienswaardighedenin - 2023
Made with
Web Wings