De mooiste bezienswaardigheden in Europa

30/05/2022
127

Iedereen wilt het wel eens rondtrekken met een busje, om zo de mooiste plekken van Europa te gaan bekijken. Maar wat zijn nu de voordelen van zo’n busje en wat zijn de mooiste bezienswaardigheden in Europa. Om even kort de voordelen van een busje is dat je het naar je smaak kunt stofferen, wie wil dat nu niet. Een busje helemaal ingericht naar jou smaak, om daar uit te leven. Terwijl je naar de mooiste plekken van Europa rijdt? Ik zou het je zeker aanraden! Maar naar welke plekken ga je allemaal rijden om je rondreis?

De Dolomieten in Italië

Het mooie Italiaanse gebergte is zo mooi, je bent waarschijnlijk zo onder de indruk dat je niet meer weg wilt. Het gebergte met de mooie meren die grotendeels hartstikke helder zijn. Dit is een hele mooi plek om lekker actief te zijn en bijvoorbeeld te gaan hiken. Met een kleine Oostenrijkse invloed zijn de mooie landschappen te vergelijken met de landschappen van The Sound of Music. Om te genieten dus!

Plitvice Meren in Kroatië

Als je in het Nationaal Park Plitvice komt, dan kun je bijna niet meer om de meren en de watervallen heen. Een adembenemend uitzicht heb je hier. Iets wat ikzelf ook nog graag nog een keer wil bezichtigingen. Het is namelijk zo dat je vastgenageld aan de grond staat als je dit uitzicht ziet. Het is niet alleen het uitzicht, het is ook de geschiedenis die erachter zit. De legende over de Zwarte koningin. Maar achter deze legende kun je achter komen als je naar de meren toe gaat. Wil je graag naar het zoet water met een soort zelfde cultuur? Dan kun je beter naar interessante bezienswaardigheden in Noord-Macedonië, zoals bijvoorbeeld de UNESCO stad Ohrid.

Lees ook:  Bezienswaardigheden in Fins Lapland

De Provence in Frankrijk

Een natuur waar je niet om heen kunt, met prachtige lavendelvelden. Aan de Middellandse Zee kun je genieten van de mooiste uitzichten, zeker als je met je busje gaat! En het is niet voor niks zo beroemd. Hier zijn namelijk vele meesterwerken van Van Gogh en Picasso geschilderd. Het is dus een uitzicht wat je schilderachtig kunt noemen. Een bezoekje aan Saint-Tropez is dan eigenlijk ook onmisbaar, klik hier voor bezienswaardigheden van Saint-Tropez.

Zo zie je maar weer dat je met je eigen gestoffeerde busje zeker de mooiste plekken van ons mooie continent kunt zien. Het zijn plekken die je zeker eens wilt bezichtigen, kijk ook eens naar Toscane!

Uitgelicht

Bezienswaardigheden in Yuma

Bezienswaardigheden in Eijsden

Bezienswaardigheden in Edinburgh

Recent

Bezienswaardigheden in Yuma

Bezienswaardigheden in Eijsden

Bezienswaardigheden in Edinburgh

Bezienswaardigheden in Brunssum

© Bezienswaardighedenin - 2024
Made with
Web Wings